Ponedjeljak, 23 Veljača 2009 12:33

Područje djelovanja i mjesto pružanja usluga

Područje djelovanja

Županije: Zadarska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska i Dubrovačko-neretvanska.
Navedene županije geografski, komunikacijski i povijesno smatraju se cjelinom u regionalnom smislu. Prometno su međusobno dostupne, a pružanje usluga iz Splita, koji je smješten u središnjem dijelu regije može se obaviti uz umjerene putne troškove.

Članice mreže će usluge pružati u sve četiri županije.

Na području Splitsko-dalmatinske županije info točka: u prostorijama udruge MI na adresi Sinjska 7. u Splitu.

Na području Zadarske, Šibensko-kninske i Dubrovačko-neretvanske županije usluge će pružati timovi članica suradnih organizacija mreže. U Zadru info točka je u prostorijama Gradske knjižnice na adresi Ulica Stjepana Radića 11b, u Kninu Udruga Zvonimir na adresi VII gardijske brigade 13 i u Dubrovniku u prostorijama Udruge DEŠA, Ulica Frana Supila 8.

Mjesto pružanja usluge izobrazbe će biti određeno ovisno o potrebama korisnika, a bit će objavljeno najmanje 14 dana prije predviđenog termina na stranicama www.programstep.info.
Prednost kod izbora prostora za pružanje usluga će imati dostupni društveni prostori i prostori OCD-a za koje nije potrebno plaćanje najma.

Usluge i djelovanje

U partnerstvu s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva članice mreže će doprinositi ujednačavanju regionalnog razvoja i sposobnosti organizacija civilnoga društva i građanskih inicijativa na lokalnoj i regionalnoj razini kroz usluge informiranja, savjetovanja i izobrazba koje su krajnjim korisnicima dostupne bez naknade.

 


Pročitano 17542 puta